Kunskap- din power

Vi är övertygad om att kunskap är en oslagbar kraft att kunna förändra med.

Kunskap som finns är i sig helt värdelöst när den endast är ord i en skrift. Kunskap är till för att omsättas praktiskt, de är då möjligheter skapas.

Allt för mycket kunskaper om allergi, astma och eksem som skulle kunna ge kraftfulla effekter på barns liv, används inte, för att de inte har realiserats till att användas i praktiken.

Hur ska man få kunskaper att nå ut i den riktiga världen, där den kan göra nytta?

För att vara en del av lösningen, valde vi att göra vårt koncept digitalt, för vara befinna oss där man letar kunskaper.  

 När vi ger dig kunskaper, omvandlas det till kraftfulla redskap som kommer till användning.

För att kunskaperna ska vara mest effektfulla, ska de hamna där närmast sin målgrupp,  föräldrarna,  barn och ungdomar med allergier, astma och eksem.

Dina kunskaper är överlägset en bra power, för att kunna ta hand om ditt barns symtom och situation och ger dig  mod att våga stå på sig när omvärlden inte visa på förståelse eller erbjuder den hjälp man kan förvänta sig.

Vår resa med Allergiexperterna har precis börjat och på vägen ska vi generöst strö kunskaper runt omkring i den digitala världen, så att den hamnar i händerna på alla som behöver den så att den faktisk kommer till nytta.