• Tycker du det är svårt att veta hur du ska hantera ditt barns allergi, astma och/ eller eksem och få varaktiga resultat?
  • Upplever du frustration över att inte bli tagen på allvar i kontakten med hälso- och sjukvården, förskola, skola eller samhället i stort ?
  • Saknar du inspiration för att fokusera på möjligheter istället för begränsningar?
  • Vill lära dig hur man gör för att det ska bli ”Rätt från början”?
  • Känna gemenskap med andra som delar din erfarenhet.

Allergiexperternas Academy består av låst hemsida som endast medlemmar har tillgång till. Här samlar vi allt på ett ställe för att du enkelt och effektivt ska ha tillgång till kunskaper som kommer till nytta.

Till Intresseanmälan

Vi guidar dig till framgång
med kunskaper

AE Academy uppdateras kontinuerligt med nytt värdefullt innehåll, med målsättning att du ska få kvalitetssäkrade kunskaper som gör att du ska kunna hantera ditt barns allergi, astma och eksem på ett optimalt sätt.

Du får möjlighet att djupdyka i aktuella kunskapsområden. Vi stöttar dig att utvecklas, genom att ge tillgång till att kommunicera med barnallergolog och allergibarnsjuksköterska och andra medlemmar på våra event.

Till Intresseanmälan

Tillgång till VIP Facebooksida

Möjlighet att hitta en gemenskap och kommunicera med andra i liknade situation för inspiration och stöd.  Få svar på allmänna frågor direkt från barnallergolog och allergibarnsjuksköterska.

Till Intresseanmälan